Abdülvahit Sağlam İlkokulu
Kazım Karabekir Mah. 13 Nisan Cad. No61 AYVALIK / BALIKESİR

VİZYONUMUZ Abdülvahit Sağlam İlkokulu, başarıya giden yolun başlangıcıdır.

MİSYON

Misyonumuz; Abdülvahit Sağlam İlkokulu olarak Atatürk ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitiminin amaçlarına uygun olarak eğitim öğretim faaliyetlerini yürütmektir.Eğitim anlayışımız , araştıran, inceleyen ve sorgulayan öğrenci yetiştirmektir. Okulu, mevcut durumundan daha ileriye götürerek köklü, devamlılığı olan, tercih edilen bir okul haline getirmektir. Ara sınıflarda okuma yazma bilmeyen öğrenci bırakmamak, öğrencilere olumlu davranışlar kazandırmak, olumlu davranışı ile takdir toplayan öğrenciler yetiştirmek öncelikli hedefimizdir. Okulumuzu, ilçemizdeki okullar içinde tercih edilen, eğitim-öğretimde başarısı yüksek bir okul haline getirmek, sonra akademik başarıyı sağlamak hedefimizdir.

BAŞARILAR

2011-2012 AYVALIK YILDIZ KIZLAR KROS YARIŞMASINDA BİRİNCİLİK 21/ 11/ 2012 AYVALIK KÜÇÜK KIZLAR KROS YARIŞMASINDA BİRİNCİLİK 2011-2012 Öğretim Yılında, Ayvalıkta Yapılan okullar arası bilgi yarışmasında okulumuz 5. olmuştur.

NORMAL ÖĞRETİM

08:50 BAŞLANGIÇ 15:05 BİTİŞ

Özel Eğitim sınıfı için servis mevcuttur.

BALIKESİR-AYVALIK MERKEZ

İlçe merkezi